Familierådgivning til private

Familierådgivning

Er du bekymret for dit barns trivsel og savner du redskaber til at vende udviklingen? Er hjemmelivet fuld af konflikter? Føler du, at børnene har overtaget styringen og har du svært ved at se, hvor du skal sætte ind? Har dit barn i en længere periode haft ængstelige/angste tanker/følelser, som hæmmer den sociale eller skolemæssige udvikling? Er I skilt/skal skilles og ønsker I at styrke samarbejdet omkring jeres fælles barn/børn?

Forældreskabet byder på mange glæder og udfordringer. Forældre ønsker altid at skabe de bedste rammer for deres barns trivsel og udvikling, men sommetider kan det være svært at finde vejen dertil. Samtaler med en erfaren og anerkendende fagperson, kan være med til at finde nye og mere hensigtsmæssige veje til at øge trivslen for både børn og forældre.

I et familierådgivningsforløb sætter vi sammen fokus på jeres familieliv og søger efter redskaber til at forbedre kommunikationen og trivslen for lige netop jeres familie med barnet/børnene i centrum. Forældre er rollemodeller for deres børn og kan ofte med få virkemidler ændre samspillet i familien og børnenes trivsel.

Alle forløb er forskellige og tilrettelagt efter jeres familie. I et forløbet kan der være en vekselvirkning af samtaler med jer forældre, den samlede familie og samtaler med børnene, alt efter behovet.

Individuelle Cool Kids forløb tilbydes til børn fra ca. 10 år med deltagelse af forældrene. Cool Kids Program er et videnskabeligt og manualbaseret angstbehandlingsprogram. Forløbet har fokus på at øge bevidstheden omkring, hvad der sker med os, når vi bliver ængstelige/angste, samt give konkrete strategier og redskaber til at vende udviklingen, så det bliver lettere at overvinde og håndtere angsten.
For unge (chilled) vurderes det individuelt, hvordan forældrene deltager.

Samtalerne kan enten foregå i jeres hjem eller i mit samtalerum på Jernbanegade 6, 3300 Frederiksværk.

I er altid velkomne til at kontakte mig, for at høre nærmere.

Honorar
Familierådgivning pr. time: 750 kr.